Share Drive

Ce înseamnă acest lucru?

Posibilitatea de a te conecta și comunica mai ușor cu partenerii de afaceri, de a transfera mult mai ușor fișiere de dimensiuni medii sau mari, fișiere care în mod uzual nu se pot transfera decât pe suport fizic (stick, usb, hdd mobil, ssd mobil sau orice alt suport media). În realizarea transferului se vor furniza clienți VPN (virtual private network – conexiune privată, criptată – clienții comunicând ca o rețea unică) pentru o conexiune sigură și criptată.

Funcția necesita o soluție antivirus pe stațiile locale, aceasta fiind expusă atacurilor cibernetice (asemenea unui drive local) sau se poate adăuga o soluție back-up.
Share drive-ul se poate configura cu diferite nivele de acces, scriere, citire sau chiar și împărțit în limita spațiului alocat sau contractat.

Cui se adresează?

Oricărui tip de business unde există mai mulți parteneri/ angajați, iar conectarea între toți cei implicați trebuie să fie eficientă, deci rapidă. Totodată, acest serviciu acoperă nevoia de a transfera în timp real fișiere de diferite dimensiuni.

Share Drive

Basic

410 lei / lună
4100 lei / an
  • Stocare 500 GB
  • 5 clienți VPN

Premium

840 lei / lună
8400 lei / an
  • Stocare 2 TB
  • 10 clienți VPN
Derulează în sus