Backup

Ai un cabinet medical, de avocatură, contabilitate sau orice alt business unde stocarea/ salvarea datelor de orice tip este o povară?

Noi venim cu pachete de back-up potrivite nevoilor tale!

De ce ai nevoie de back-up?

Soluția oferă un grad de criptare ridicat între sursă și serverul care stochează date și oferă o protecție extrem de ridicată împotriva cripto virusilor și nu numai. Sistemul poate salva baze de date, poze, documente, pe scurt orice tip de fișier în format digital.

Cui recomandăm?

Soluția este recomandată oricărui tip de business unde este nevoie de un calculator, deci implicit fișiere. Fie că vorbim de birouri de contabilitate, de avocatură, cabinete medicale etc.

Care este procesul de implementare?

Tu nu trebuie să faci nimic, suportul este asigurat 24/7, iar configurarea clienților sau a stațiilor de lucru este făcută cu ajutorul unui tehnician. Configurarea conexiunii între stațiile de lucru și server se poate realiza prin intermediul oricărui client remote (de exemplu: teamviewer, anydesk, vnc, remote desktop etc – unde dezactivarea se face după configurarea sistemului) sau cu deplasare directă și configurare locală (contra cost).

În termeni specializați, ce se întâmplă, de fapt?

Există un client configurabil la nivel de serviciu invizibil (html base, cel mai indicat, cu un grad de securitate ridicat) și client vizibil (aplicație – securitate foarte scăzută). Clientul de transfer este doar un purtător – el doar securizează conexiunea cu serverul, criptează transferul de fișiere către server și pe server, transferul făcându-se instant (la secundă sau imediat ce fișierul este modificat). Apoi serverul realizează alte salvări de date la fișierele transferate în mai multe locații, transferul de fișiere făcându-se cu dublu grad de securitate: o dată criptat de către client (stație de lucru) și o data criptat de către servere.

Soluții de Backup

Derulează în sus